Masterclasses

Maak van uw vak uw expertise - Ontdek onze masterclasses en workshops!

De verantwoordelijkheden van apothekers breiden zich uit naar thuiszorgcliënten en zorginstellingen. Een uitdagende taak, gezien de vele wetten en regels die hierbij komen kijken. Hoe kunt jij de medicatieveiligheid waarborgen en optimale samenwerking met zorgorganisaties organiseren? Wij delen graag onze kennis en ervaring, zodat jij zich kunt onderscheiden!

Waarom zou je een masterclass of workshop bij ons volgen?

  • Onderscheidend: Ontvang hulp bij het creëren van een onderscheidend profiel.
  • Praktische toepassing: Leer hoe je complexe farmaceutische zorg kunt leveren aan zorgorganisaties en pas deze kennis direct toe in de praktijk.
  • Netwerkmogelijkheden: Breid je professionele netwerk uit en verbind je met andere ambitieuze apothekers in het vakgebied.
  • Geaccrediteerd programma: Verdien waardevolle accreditatiepunten terwijl je leert en groeit.
  • Expertdocenten: Ontmoet en leer van gerenommeerde professionals uit het veld, die je begeleiden op je weg naar specialisatie.
  • Carrièreboost: Vergroot je kansen op doorgroeimogelijkheden en ontwikkel jezelf tot de beste instellingsapotheker die je kunt zijn!

Masterclass instellingsfarmacie voor apothekers 

Ben jij een apotheker die thuis is in de instellingsfarmacie? Dan weet je hoe essentieel expertise op dit gebied is. Maar wil je nog verder gaan en een echt verschil maken in de samenwerking met zorginstellingen bij jou in de buurt? Dan is onze Masterclass Instellingsfarmacie dé sleutel tot het verbeteren van jouw vaardigheden!

Tijdens deze masterclass leer je niet alleen hoe je optimaal kunt samenwerken met zorginstellingen, maar krijg je ook de tools en kennis aangereikt om echt het verschil te maken. We delen de nieuwste inzichten, succesverhalen en best practices uit het vakgebied. Je zult jezelf uitdagen, groeien en een expert worden in de instellingsfarmacie.

Masterclass wijkzorg & instellingsfarmacie voor managers en apothekersassistenten 

Ben jij iemand die altijd een goed beeld wil hebben van de patiënten die (thuis)zorg ontvangen? Wil je altijd op de hoogte zijn van de meest recente wet- en regelgeving? Dan is onze Masterclass echt iets voor jou! Wij bieden jou de kennis, tools en inzichten die je nodig hebt om een echte impact te maken in de wijkzorg en instellingsfarmacie.

Tijdens deze inspirerende Masterclass leer je hoe je een helder beeld kunt krijgen van de patiënten die zorg ontvangen en hoe je de samenwerking tussen de apotheek en (thuis)zorgorganisaties naar een hoger niveau kunt tillen. Je ontdekt de nieuwste strategieën en best practices om echt het verschil te maken.

 

Workshop apotheek en wijkzorg voor apothekers en hun zorginstelling(en)

Bij Medicatie+Zorg begrijpen we de behoefte aan regionale afstemming tussen apotheek en thuiszorgorganisaties. Daarom hebben we speciaal voor jou de workshop Apotheek & Wijkzorg ontwikkeld. Deze workshop biedt een unieke gelegenheid om bruggen te slaan tussen de apotheek en thuiszorgorganisaties.

Tijdens deze interactieve workshop nemen zowel de apotheek als medewerkers van thuiszorgorganisaties deel. Door samen te werken en kennis uit te wisselen, kunnen jullie de zorg naadloos laten verlopen en de kwaliteit verhogen. Ontdek praktische tips en technieken die direct toepasbaar zijn in jullie dagelijkse werkzaamheden om samen de zorgervaring van patiënten te verbeteren.

 

Themalunch voor apothekers

Wil jij in slechts één dagdeel volledig op de hoogte zijn van een relevant onderwerp voor jouw apotheek? Dat is precies wat onze nieuwe Themalunches bieden! Elke keer staat er een ander belangrijk onderwerp centraal, begeleid door praktijkdeskundigen met sprekende voorbeelden, pragmatische oplossingen en oog voor de impact op zorgverleners en de patiënt. Bovendien krijg je ruimschoots de gelegenheid om te overleggen met collega's en praktijkvoorbeelden uit jouw eigen apotheek in te brengen.

Deze masterclasses en workshop zijn speciaal ontworpen voor klanten van Apotheek Voorzorg. 

Voor eventuele vragen of opmerkingen hebben kunt je altijd contact met ons nemen via info@medicatiepluszorg.nl. We staan klaar om je verder te helpen!