Masterclasses

Maak van uw vak uw expertise

De apotheek verleent steeds meer zorg aan thuiszorgcliënten en cliënten in een zorginstelling. Een uitdaging, want er komen veel wetten en regels bij kijken. Hoe waarborgt u samen medicatieveiligheid? Hoe organiseert u een optimale samenwerking tussen de apotheek en de zorgorganisatie? Wij delen onze kennis en ervaring met u zodat u zich kunt onderscheiden!

Waarom een masterclass of workshop volgen?

  • Op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.
  • Praktische handvatten voor goede samenwerking met zorgorganisaties.
  • Praktijkvoorbeelden uit ons netwerk.
  • Hulp bij onderscheidende profilering.

Masterclass instellingsfarmacie voor apothekers 
Bent u thuis in instellingsfarmacie? Het medicatieproces in intramurale zorginstellingen vraagt expertise van u als apotheker. Wij helpen u optimaal samen te werken met de zorginstellingen bij u in de buurt. Volg de masterclass en
maak het verschil!

Masterclass wijkzorg & instellingsfarmacie voor managers en apothekersassistenten 
Heeft u de patiënten die (thuis)zorg krijgen goed in beeld? Bent u op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving, zoals de Veilige principes in de medicatieketen? Hoe verloopt de samenwerking tussen de apotheek en de zorginstelling? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens de Masterclass wijkzorg. 

Workshop apotheek en wijkzorg voor apothekers en hun zorginstelling(en)
Medicatie+Zorg constateert dat regionale afstemming met thuiszorgorganisaties een behoefte is binnen veel apotheken. Om in deze behoefte te kunnen voorzien heeft Medicatie+Zorg een nieuwe workshop ontwikkeld: Apotheek en wijkzorg. Vanuit onze specialiteit: medicatieveiligheid waarborgen én optimaal samenwerken met andere zorgorganisaties.

Let op: deze masterclasses en workshop zijn voorbehouden aan klanten van Apotheek Voorzorg. Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u altijd contact met ons nemen via info@medicatiepluszorg.nl.