Welkom nieuwe collega: Anke Lemmen

31-10-2019

Van apothekersassistent tot aanbestedingsspecialist. Dat is de achtergrond van nieuwe collega Anke Lemmen in een notendop. Farmacie heeft haar altijd geboeid. Maar ze wilde meer.

Anke wil innoveren en groeit daarom in haar carrière via meerdere functies uit tot een specialist op het gebied van aanbestedingen, instellingsfarmacie en het medicatieproces in de apotheek. Waarom kiest zij voor Medicatie+Zorg? “Om dat ik geloof in de regionale apotheker als specialist in geneesmiddelen. Net als Mosadex en haar dochterbedrijven.”

Farmacie naar een hoger level

Anke: “Ik ondersteun de lokale apotheker om de lokale zorginstelling te gaan beleveren. Ik kan als mediator en consultant optreden. Om via de apotheek farmacie naar een hoger level te tillen.” Anke bezoekt in haar rol als regiomanager apotheken die zich (willen) inzetten voor instellingsfarmacie. Het uitgangspunt is en blijft dat instellingsfarmacie een vak apart is, een specialisatie voor de openbaar apotheker. Haar kennis en ervaring helpt onze klanten om die extra stap te kunnen als de geneesmiddelenspecialist in de regio.