Workshop apotheek en wijkzorg

Bij Medicatie+Zorg begrijpen we de behoefte aan regionale afstemming tussen apotheek en thuiszorgorganisaties. Daarom hebben we speciaal voor jou de workshop Apotheek & Wijkzorg ontwikkeld. Deze workshop biedt een unieke gelegenheid om bruggen te slaan tussen de apotheek en thuiszorgorganisaties.

Tijdens deze interactieve workshop nemen zowel de apotheek als medewerkers van thuiszorgorganisaties deel. Door samen te werken en kennis uit te wisselen, kunnen jullie de zorg naadloos laten verlopen en de kwaliteit verhogen. Ontdek praktische tips en technieken die direct toepasbaar zijn in jullie dagelijkse werkzaamheden om samen de zorgervaring van patiënten te verbeteren.

Praktische informatie

Doelgroep: apothekers en (op uitnodiging van de apotheek) één of meerdere thuiszorgorganisaties die zorg verlenen aan cliënten van de apotheek
Duur: één dagdeel
Kosten: € 450,- excl. btw
Locatie: bij jou in de regio, bij voorkeur in de apotheek
Datum: in overleg


Doelstelling:

Vanuit wederzijds begrip voor elkaars werk(wijze) streven naar verbeterde processen en zorgverlening. We willen de samenwerking tussen de apotheek en de samenwerkende thuiszorgorganisatie(s) vormgeven en/of optimaliseren. Samen zullen we de knelpunten in het medicatieproces van de thuiszorg bespreken en gezamenlijk oplossingen bedenken waar mogelijk.