Thuiszorg

Eerste Masterclass Thuiszorg van start!

22-09-2017
Thuiszorg masterclass

Afgelopen dinsdag zijn de eerste vijf apothekers gestart met de Masterclass Thuiszorg. Een initiatief van Medicatie+Zorg en het Instituut Verantwoord Medicijngebruik. Deze eerste dag werd beoordeeld met het veelbelovende cijfer 8.8!

Wat zou u doen? 10 lastige praktijksituaties in de samenwerking met thuiszorg

11-09-2017

Farmaceutische zorg leveren aan thuiszorpatienten vraag om extra kennis en afstemming. U krijgt bijvoorbeeld te maken met zorgmedewerkers die de medicatie geven. En met een veelheid aan extra regels. Omdat thuiszorgorganisatis steeds vaker zelf actief partijen zoeken om mee samen te werken, is het belangrijk dat u zich als lokale apotheker sterk profileert op dit gebied!

Nieuw: masterclass thuiszorg voor apothekers

28-06-2017

Na de zomer start Medicatie+Zorg in samenwerking met het Instituut voor Medicijngebruik een nieuwe masterclass thuiszorg. Waarom? Farmaceutische zorg leveren aan thuiszorgpatiënten vergt extra kennis en afstemming. De noodzaak voor lokale apotheken om over deze kennis en kunde te beschikken wordt groter, want thuiszorgorganisaties kiezen steeds vaker zelf de partijen waarmee ze willen samenwerken. Tijd dus om u ook op dit vlak als inhoudelijke expert te kunnen profileren.